izposoja poročnih šotorov
slovenska verzija strani šotori v nemškem jeziku angleški jezik šotorov italijanska verzija strani

Poročni šotori

Poročni šotori so idealna rešitev za idilično in svečano poroko na prostem v vseh letnih časih. Varni boste pred soncem, dežjem ali snegom hkrati pa se boste počutili odlično in sproščeno.

Beli VIP šotori se bodo odlično skladali z vsako izbrano lokacijo, pa naj bo to sredi gozda, ob reki, na travniku ali pa v grajskem ambientu. Velikost šotora se izbira glede na število svatov, tako da lahko izbirate med tistimi najmanjšimi do tistih za več sto oseb.

Šotore je možno postaviti na vsaki podlagi pri kateri je možno šotor pritrditi s klini zaradi varnosti. Osnovno podlago Vam lahko tudi prekrijemo z lesenim podom in talno oblogo, pri kateri je barva odvisna od Vaših želja. Notranjost šotora Vam lahko oblečemo z VIP stenskimi in stropnimi zavesami v beli barvi zaradi katerih boste imeli občutek da ste v snežno beli dvorani.

Prav tako dajo svoj čar banketne mize, prekrite s čudovitimi prti do tal in stoli z VIP prevlekami ter slavnostna svatovska miza. Poskrbimo tudi za glasbenike in sicer z odri različnih velikosti, odvisno od števila glasbenikov. Ne smemo pa pozabiti na plesišče, ki ga otvorita mladoporočenca s prvim plesom.

V ponudbi poročnih komponent so tudi lestenci (priključek za elektriko je potrebno zagotoviti), manjši šotori za catering ali pagode za sprejem, gasilske garniture z VIP prevlekami, klima naprave, ogrevanje, barske mize s prti do tal in še in še. Veliko parov se odloči kar za civilno poroko v bližini šotora, pri čemer Vam lahko pomagamo z manjšim nadstreškom, mizo, stoli, talno oblogo ... Poroke pod šotori lahko vidimo v najbolj romantičnih filmih ... zakaj je ne bi doživeli še Vi. Zagotavljamo Vam, da se bo Vam in Vašim svatov ohranila v najlepšem spominu.